Terapi / Angst
sfasfasfa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angst

Terapi

Angst er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. 20-25% risikerer på et eller andet tidspunkt i livet at blive ramt af sygdommen. Heldigvis kan den ofte behandles, og jo før du kommer i behandling, jo større er chancen for fuld helbredelse.

Terapi er én af vejene til RO.

Hvis du føler, at angsten efterhånden styrer og begrænser dit liv så er jeg klar til at hjælpe dig til at forvandle din angst til RO.

Det første skridt i behandlingen er, at jeg lærer dig at finde ind i en tilstand af RO og afslapning. Jeg lærer dig at kunne finde ind i denne behagelige tilstand når som helst, hvor som helst og sammen med hvem som helst.

Det næste skridt i behandlingen er, at du bliver bevidst om, hvordan tanker, følelser, kropslige fornemmelser og adfærd påvirker hinanden. De fire elementers ubevidste og automatiserede reaktionsmønster kan få én enkelt bekymrende tanke til at udvikle sig, forstærkes i kroppen og blive til et angst- eller panikanfald. Det samme kan en kropslig fornemmelse, det kunne være hjertebanken, svimmelhed eller prikken og stikken i hænder eller fødder, som du konstant leder efter uden at ville det, og når du så mærker det, så tænker du, at nu får du angst og så får du det.

Det er helt normalt, når man har angst. 

Men når du har forstået denne sammenhæng, så har du fundet metoden til at forvandle din angst til RO. Positive tanker udvikler sig og virker selvforstærkende i krop og sind. Så det skal du lære at udnytte til at skabe RO for dig selv.

Dit første skridt - at kontakte mig - er måske det sværeste, men hvad er dit alternativ? Jeg har arbejdet med mange angstplagede mennesker, så jeg har set de positive forandringer - og jeg ved, at det er rejsen værd.

Hvis alene tanken om at skulle snakke med nogen om din angst fremkalder angstanfald og bekymring hos dig, så er det naturligt. Det kan overvindes ved, at vi taler om det. Det er muligt at åbne dør og vinduer i terapilokalet, eller hvad der nu skal til, for at det er muligt for dig at være der.

Terapi udendørs

Hvis du har det bedst med at være udenfor, så kan den første eller flere sessioner foregå ved at vi går en tur sammen, mens vi snakker. Min praksis ligger i skov og tæt ved Juelsttrup Sø , så omgivelserne indbyder til gåture.
 
.
 
 
 
 
 
 
 
"Hvis du tænker for længe på næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben."

- Kinesisk ordsprog 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kybernia | CVR: 27769152 | Hæsumvej 74, 9530 Støvring  | Tlf.: 2426 7405 | mail@kybernia.dk